Sotra Arena
post@no23.no

Overnatting

Norway Open 2023 har gjort en veldig god avtale med Scandic Bergen City i Bergen sentrum.
Vi tilbyr også skoleovernatting, se nederst.

Scandic Bergen City

For reservering til avtalepriser benytter man følgende skjema og sender inn klubbvis:
Norway Open Badminton | Scandic Hotels
Ved evt. individuelle innmeldinger i etterkant benyttes samme skjema og legg inn klubbnavn. Alle betaler individuelt for oppholdet på hotellet.
Man kan også benytte følgende mail adresse for henvendelse, man må oppgi Norway Open 2023 og Scandic Bergen City for å få avtalepriser: meeting@scandichotels.com
Rommene holdes av inntil 15. februar til disse fordelaktige prisene:

Enkeltrom à NOK 840,- per natt.
Dobbeltrom à NOK 940,- per natt.
3 sengsrom à NOK 1205,- per natt.
4 sengsrom à NOK 1330,- per natt. 
Prisene er inklusive frokost.

Sportsmeny
God og næringsrik mat er viktig. Derfor har Scandic sammen med kokker og ernæringsspesialister på Olympiatoppen utviklet en egen sportsmeny med fokus på sunne råvarer og velsmakende retter – perfekt for sportslige arrangementer. Se vedlegg og velg mellom buffet, 2- eller 3-retters menyer. Dette bestilles direkte på hotellet.

Skoleovernatting

Det kan tilbys overnatting på Brattholmen skole og/eller Fjell ungdomsskole. Vi organiserer nattevakt. Dere må selv ha med madrass og sovepose/dyne. Brattholmen skole ligger 5 min med bil eller 20 min gange fra Sotra Arena. Fjell ungdomsskole ligger i tilknytning til Bildøyhallen. Det er 5 min med bil herfra til Sotra Arena eller 20-25 min gange. Vi planlegger å tilby transport om nødvendig mellom skole og Sotra Arena, mellom bussterminalen på Straume og skoler samt mellom de to hallene. Se detaljer i menyen under «Transport. Hvordan skoleovernatting blir til slutt avhenger av etterspørselen.
Det tilbys enkel frokost lørdag og søndag morgen i Sotra Arena og Bildøyhallen for de som overnatter på skole. Prisen for overnatting pr natt med frokost er kr 200 pr pers.
Skoleovernatting og/eller transportpakke bestilles senest 21. februar ved å fylle ut skjema på følgenende link: https://no23.no/tjeneste/transport-skole-norway-open-2023/.